Fotoreportages Christ Vilez

Over mij Huwelijksreportages Communie Portfolio Downloads Contact
Cadeaubon Model voor 1 dag / gezinssessie Valentijn / verloving Zwangerschap Baby / newborn Opties

Huwelijksfotografie: een specialiteit op zich binnen de fotografie! Huwelijksfotografie, mijn specialiteit!

Het werken met mensen, omgaan met het niet altijd even goed natuurlijk licht (felle zon, donkere kerken,...), snel een foto kunnen nemen, spontaniteit weergeven,... allemaal kenmerken die nodig zijn om een leuke reportage te maken!

Indien mogelijk breng ik graag mijn assistente mee, zo heb ik beter omstandigheden om in te werken:

- hulp bij het fotograferen van uw accessoires

- geen probleem meer met parkeerproblemen aan de kerk of stadhuis, waardoor ik te laat zou komen!

- 's avonds werken wij graag met een antieken fotokader, met 2 lukt dit heel vlot, geen filevorming. Wanneer de merendeel van de mensen binnen is, blijft mijn vrouw ter plaatse op de uitkijk, terwijl ik spontane foto's van de receptie neemt en/of de lege feestzaal (tafelschikking). Wij proberen hierin zoveel mogelijk met een telelens te werken zodat de genodigden het niet door hebben dat ze op foto zullen komen!

- op locatie werken wij met extern flitser, zo hebben wij minder last van de felle zon of kunnen wij het koppel meer laten uit de foto komen... ik neem de foto, mijn vrouw doet de belichting. Vier ogen kunnen ook meer op de details letten dan 2 ogen.

Een tweede grote voordeel van ons aanbod is dat je alle foto's krijgt in groot formaat, hoge resolutie op een USB-stick. De foto's staan in kleur, er zitten ook enkele zwart-wit foto's bij! Zo kan je achteraf zelf over al uw foto's beschikken. Zo kan je zelf achteraf grote afdrukken online bestellen, foto's doorgeven aan familieleden,... De foto's zijn vrij van logo's en andere storende publicitaire elementen.

Een derde grote voordeel is onze ervaring en gedrevenheid: wij werkten jaarlijks een 25 a 30-tal huwelijksreportages af. Vanaf 2018 werk ik echter nog 'slechts' 10 huwelijksreportages af. Zo kunnen wij meer kwaliteit bieden en korte leveringstermijnen onderhouden. Wij hebben dus heel wat ervaring en kunnen dus snel reageren op onvoorziene omstandigheden. Wij stellen het bruidspaar ook snel op hun gemak, wij proberen het voor het bruidspaar heel aangenaam te maken op de fotosessie op locatie, zodat alles in een ontspannen sfeer verloopt. Dit levert immer de betere foto's op!

Wij hebben oor naar de wensen van het bruidspaar. U kan bv vrij beslissen of u al dan niet wilt werken met het antieken fotokader, waar wij de familiefoto's nemen, fotolocaties,...

Oja, familiefoto's... Wij nemen graag veel familiefoto's in allerlei opstellingen... De klassieke familiefoto's mogen niet ontbreken, maar wij gaan graag een stapje verder en maken ook graag iets leukere, ludieke familiefoto's (bv mannen in V-vorm, bruid opgetild door mannen, alle vrouwen van de suite rond bruidegom, een kussend bruidspaar hard aangemoedigd door de suite, een springende suite,...) Het is ook het ideale moment om bv foto's te nemen van de zus met haar echtgenoot en kinderen (gezinsportret zonder het bruidspaar)... Wij hebben al huwelijken gehad waarop we meer dan 50 opstellingen deden, voor ons vormt dit geen probleem! Handig wel: maak vooraf een lijstje met de gewenste opstellingen!

De fotosessie op locatie gebeurt op locaties die U zelf kiest. Wij werken over gans Vlaanderen en weten niet overal geschikte locaties zijn. Wanneer U zelf iets kiest, kiest U meteen iets dat je zelf graag ziet! Het is ook mogelijk om meerdere locaties te combineren. Een locatie hoeft ook niet groots of origineel te zijn, bv op weg naar de hoofdlocatie kunnen we stoppen in een afgelegen aardeweggetje, een graanveld, een ma´sveld, een oude schuur.... U begrijpt ook dat een volle reportage in een ma´sveld veel dezelfde foto's zou opleveren, maar onderweg stoppen aan zo'n veld geeft wel een extra aan je locatiefoto's!

De ganse uitleg en nog meer kan je vinden bij 'Downloads' - Brochures... maar nog liever maak ik een vrijblijvende afspraak met jullie! Wat kan u NIET verwachten op zo'n gesprek: een pushende fotograaf, allerlei 'verkoopstechnieken',... Wat kan U dan wel verwachten: een kopje koffie of ander drankje, de ganse uitleg hoe wij werken, vele voorbeeldfoto's, het tonen van bedankingskaartjes, een topalbum, een voorbeeld van een USB stick in het prachtige doosje,... Na de uitleg kan u nog uw mogelijke vragen stellen, uw huwelijksplannen toelichten,... U hoeft hier ter plaatse niet te beslissen.. U krijgt nog een drietal weken bedenktijd. Zo kan je onderling en/of met de ouders overleggen, U kan ook nog een collega-fotograaf bezoeken om te vergelijken,... Ondertussen staat er een vrijblijvende optie, zo ben je zeker dat er ondertussen geen ander bruidspaar ons kan boeken...

Nadat u beslist om met ons te werken, wordt een contract opgesteld (u krijgt dit mee na het bezoek). Dit contract kan je in tweevoud opsturen, ik stuur er dan eentje ondertekend terug. Er wordt gewerkt met een voorschot.

De betaling? Behalve het voorschot, wordt de rest binnen de twee weken na het huwelijk gestort. De pdf file van de factuur krijgt U binnen de week na het huwelijk. In bijlage van deze e-mail zal ook een weblink zitten met de eerste voorbeeldfoto's! Wij weten immers dat iedereen nieuwsgierig is naar zijn foto's, wij willen die honger snel stillen... Het volledig resultaat zal nog eventjes op zich laten wachten, maar wij beloven deze af te werken binnen de 4 tot max 12 weken!

Opties? Bedankingskaartjes, album, langer blijven tot openingsdans, loveshoot, fotosessie achteraf, triplex... allemaal mogelijk! Bekijk onze folder of vraag gerust alle informatie!

Nieuw in het aanbod: korte huwelijksreportages...

Vanaf heden is het ook mogelijk om korte huwelijksreportages te boeken. Wij werken dan niet volgens de standaardreportage, maar per uur...  prijzen zijn steeds inclusief de usb stick in doosje met foto!

Reportage 2 uur: 250 euro   -   Reportage 3 uur: 325 euro   -    Reportage 4 uur: 400 euro   -   Reportage 5 uur: 475 euro

Prijzen:

Reportage huwelijk in 2020: reeds volzet!

Reportage huwelijk in 2021: 800 euro, incl btw, incl vervoersonkosten.

Opties:

Bedankingskaartje, formaat 15 cm op 10 cm: 1.80 euro incl btw (voorbeeldjes: klik hier)

Fotoalbum 30 cm op 30 cm, 36 blz: 500 euro, incl btw (TOPPER!) - Bekijk hier de brochure

Er is ook een speciale actie waarbij je 1 album 30 x 30 cm krijgt plus 2 albums 20 x 20 cm (bv voor ouders)

Triplex: vanaf 40 euro

Langer blijven dan het einde van de recepties: 80 euro per uur

Extra USB stick met de foto's: 60 euro, incl btw

Foto's op doek: bekijk onze scherpe prijzen verder op deze website!

 


All rights Christ Vilez - Motestraat 30 te Ardooie - BTW BE 0889.854.739 - GSM +32 479 92 87 59