Fotoreportages Christ Vilez

Over mij Huwelijksreportages Communie Portfolio Downloads Contact
Cadeaubon Model voor 1 dag / gezinssessie Valentijn / verloving Zwangerschap Baby / newborn Opties
 
 

Welkom bij fotografie CHRIST VILEZ!

Even kort me voorstellen: ik ben een veertiger uit Ardooie, gelegen dicht bij Roeselare, hartje West-Vlaanderen dus...

Na enkele jaren het puur als hobby te beoefenen, ben ik sedert 2007 overgestapt op het statuut van zelfstandige in bijberoep. Mijn aanbod is ruim met als hoofdpeilers: model voor één dag (zowel in studio als op locatie), reportages van doopvieringen, jubilea en vooral mijn specialiteiten: een uniek betaalbaar concept voor huwelijken, newborn en bellyfotografie!

Sinds 2015 heb ik er een nieuwe website bij: www.ukkiepukkiefotografie.be. Op deze website ontdekt je alles over newborn, cakesmash, baby, belly en kidsfotografie!

Ik werk ook reportages af buiten West-Vlaanderen... In het verleden reeds ook al enkele buitenlandse huwelijken gefotografeerd!

Rode draad in mijn aanbod: U krijgt steeds alle foto's in hoge resolutie, groot formaat! Zonder enig watermerk of logo. Zo kan je zelf foto's bestellen online bij uw afdrukcentrale naar wens. Ik lever de foto's standaard via een downloadlink.

Sedert kort kan je bij mij ook terecht voor albums: newborn, communie,... of onze topper: een fotoalbum voor huwelijken met acrylglas in de cover, zowel album als op de box waarin het album zit...

Het is ook mogelijk om een cadeaubon voor een fotosessie te bekomen... Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bij CHRIST VILEZ krijgt U steeds een goede service voor een betaalbare prijs! Alles is bespreekbaar, CHRIST VILEZ  is pas tevreden als de klant tevreden is!

Een mogelijke opdracht? Aarzel niet me te contacteren met een uitgebreide omschrijving van de opdracht en Uw wensen. Spoedig mag U dan een vrijblijvende offerte verwachten. Op de 'download'-pagina kunt u enkele brochures bekijken.

Het 'portfolio' is deels opgebouwd tijdens de jaren waarin ik nog vrijetijdsfotograaf was. Ik dank dan ook alle mensen die hieraan op vrijwillige basis meewerkten, in het bijzonder fotoclub DigifotoMaarkedal, waar ik nog steeds lid ben.

Alvast dank voor Uw bezoekje,

Greetz,

Christ Vilez


All rights Christ Vilez - Motestraat 30 te Ardooie - BTW BE 0889.854.739