Fotoreportages Christ Vilez

Over mij Huwelijksreportages Communie Portfolio Downloads Contact
Cadeaubon Model voor 1 dag / gezinssessie Valentijn / verloving Zwangerschap Baby / newborn Opties
 
 

Reeds meer dan 15 jaar ervaring binnen modellenfotografie, zowel in studio als op locatie.

Begonnen als lid van fotoclubs, in het verleden ook oprichter en fotograaf bij Modellenportaal, een initiatief dat jarenlang jonge beginnende modellen een kans gaf binnen het modellenwereldje door middel van een gekende website en de organisatie van modellendagen in oa Casino Oostende, Vlaamse Opera Gent, Transfo Zwevegem, Picanol Ieper,...

Bij oprichting van mijn bijberoep in 2007 had ik als hoofddoel de fotografie te verzorgen bij huwelijken, alsook het verzorgen van fotoreportages in studio voor iedereen! Man of vrouw, dik of dun, jong of oud... koppels of gewoon vriendinnen... ik ben van mening dat mits een goeie samenwerking en de nodige motivatie, we samen kunnen komen tot een mooie afwisselende fotoreeks. U hoeft totaal geen ervaring te hebben, ideale maten (als die al bestaan) zijn niet vereist!

Een fotosessie wordt ook vaak aangeboden in de vorm van een cadeaubon, hét ideale geschenk voor een verjaardag, kerstgeschenk, nieuwjaarsgeschenk, Valentijn of andere gelegenheden.

Verras je partner met een fotoreeks van jezelf, of koop voor hem/haar een cadeaubon

Via e-mail of telefoon wordt alles besproken (kostprijs, locatie, tijdstip) U kan gerust al Uw vragen stellen. Goeie afspraken maken immers goeie vrienden!

Tijdens de fotoshoot mag je begeleiding meebrengen van 1 persoon. Van minderjarige personen wordt verwacht dat ze vergezeld zijn van één van de ouders.

Een fotoshoot verloopt in een ontspannen sfeer.

Er wordt gevraagd om minstens 3 verschillende outfits mee te brengen, outfits waarin U zich goed voelt. Het heeft totaal geen zin om in iets te poseren waarin U zich niet zo goed voelt. Dit laat zich immers zien op het eindresultaat. Uzelf bepaalt dus in welke stijl u wenst te poseren: portret - fashion - glamour - bikini. Wij maken enkel smaakvolle foto's, geen ordinaire fotografie.

Er wordt gewerkt naar een prima resultaat. Er wordt voldoende tijd genomen om de sessie af te werken. Indien de fotograaf van mening is dat er hiervoor langer tijd moet worden voorzien, wordt dit automatisch gedaan. Ik streef naar de beste kwaliteit.

Binnen de 3 dagen na de fotosessie worden reeds enkele verkleinde voorbeeldjes via e-mail bezorgd. Het afwerken van de foto's duurt een 2 a 3 tal weken. Alle foto's worden digitaal nabewerkt met Lightroom: kleur, contrast, scherpte, ev. vignettering... Er worden geen personen 'vervormd'. Ik hou van 'pure' fotografie waarbij het model nog zich kan herkennen in het eindresultaat.

De kostprijs van een studiosessie is vastgelegd op 150 euro, inclusief btw, een sessie duurt maximaal anderhalf uur, ongeacht het aantal personen.

Wanneer u echter met een gans gezin of meerdere vriendinnen komt, is het mogelijk om de duurtijd te verlengen. Enkel zo ben u zeker van voldoende kwaliteitsvolle foto's.

Deze tarieven gelden eveneens voor sessies zwangerschapsfotografie.

De tarieven:

* fotosessie - 90 min - 150 euro 

* fotosessie - 120 min - 200 euro 

 

Fotosessie van het ganse gezin!

Een topper binnen het aanbod is een fotosessie met het ganse gezin. Er worden verschillende opstellingen gemaakt, waarbij ieder apart, mama en papa samen, kids samen,... heel mooi in beeld worden gebracht.

Deze sessie kan zowel in studio als op locatie. 's Zomers werk ik hiervoor ook graag aan zee, met het zachte avondlicht... 's Winters is het meer aangeraden de studio in te duiken... Wanneer er een sessie buiten wordt geboekt en het weer valt tegen, verzetten we de afspraak (indien u dit wenst)

Een fotosessie aan zee kost 150 euro incl btw. Uiteraard is dit ook beschikbaar in cadeaubon!

     


All rights Christ Vilez - Motestraat 30 te ardooie - BTW BE 0889.854.739 - GSM +32 479 92 87 59